Fordelene ved bambusmassage 

Bambusmassage føles guddommeligt og det giver mulighed for at arbejde dybere og mere konsekvent gennem hele massagen. Fordele ved massage:

  • Giver en mere effektiv massage end manuel massage på kortere tid.
  • Forbedre blodgennemstrømningen til musklerne. 
  • Giver en dyb følelse af afslapning. 
  • Aflaster muskelspændinger.

Behandlingen er meget afhjælpende. Mange klienter kan mærke at den hurtigt lindrer alle akutte muskelsmerter, desuden er det også meget effektivt, hvis det bruges som en forebyggende behandling.

Bambuspinde 

Pindene fremstilles ved at damppresse naturlige bambusstænger og forme dem, hvilket skaber et glat redskab til at massere med. 

Der findes mange forskellige slags pindene, som benyttes under den enkelte behandling.

Varm og kold bambusmassage 

Oftest begynder og slutter bambusmassage med brug af massageriset i bambus, som også bruges en del af opvarmningen i Qi Gong træning. Men det kan også med stor fordel benyttes i dagligdagen til fx at løsne de spændte skuldre efter en lang arbejdsdag. Den vibration der kommer fra bambus riset frigiver stagneret energi i meridianbanerne og stimulerer det taktile nervesystem. 

Der findes mange måder og metoder, hvordan man kan anvende bambuspindene i massage. Der findes både kold og varm bambusmassage –

hos Piaaff er der kun kold Bambusmassage.

 

Et billede, der indeholder person, opbevarer, udendørs

Automatisk genereret beskrivelse

Hvad er Bambusmassage?

Bambusmassage er en helkropsmassage der kan bruges både afslappende og stimulerende til krop og ansigt.
Bambusmassage er en massage af velvære, ideelt både for mænd og kvinder. 

Bambus massagens funktioner:

  • Stimulering af muskler og nervesystem som giver afslappende virkning. Bindevævs stimulation mod ødemer, strækmærker og ar.
  • Styrker hudens fedt-fugtbalance.
  • Afspændende og beroligende.
  • Velvære.

Historien om bambusmassage 

Som navnet antyder, består bambusmassage af at massere kroppen ved hjælp af bambusstænger i forskellige længder og på en bestemt måde. Pindene opvarmes normalt, men kan også bruges uopvarmet, og fungerer som en afhjælpende behandling for at fremme dyb afslapning samt til at strække og forlænge muskler.    

Behandlingen er helt nyt i Danmark, men vokser hurtigt på grund af den positive effekter.

Bambus i sig selv har en lang historie. Den tidligste oversigt over brugen stammer tilbage for over 5000 år siden i Kina, hvor kineserne plejede at registrere deres historie på tynde bambusspalter. Det bruges også som en ressource i det daglige liv, såsom inden for byggeri, skabelse af musikinstrumenter og redskaber, men kan også fint knuses og bruges i tøj og håndklæder. Bambus er meget vedvarende og bæredygtig og kan under de korrekte forhold vokse hurtigt. Det har været et symbol på mildhed, held og ro.