hotstonemassagebasaltrock, massagebasaltrock, massagestonesrock, Pleje & skønhedHot stone massage er en gammel behandlingsform som indianerne i USA opfundt. Hot stone massage er et godt alternativ til dybdemassage.

Hot stone massage er en massageform, hvor behandleren bruger glatte og opvarmede sten som en forlængelse af sine hænder. Det kan også foregå ved, at en behandler placerer stenene på klientens krop.

Varmen hjælper  kroppen med at slappe af og med at varme musklerne op, så behandleren bedre kan massere dem.

 

Hvad koster en Hot Stone massage?

Som udgangspunkt koster hotstone massage mere end en Fysiurgisk dybdemassage eller wellness-massage, da en hotstone massage kræver mere udstyr samt forberedelse og oprydning.

 Kombination Hotstone & Fysiurgisk massage

Opvarmning med det blide strøg samt varme sten – derefter dybdemassage i musklerne

hotstonegryde

 

 

 

 

 

 

Fysiurgisk massage – Hvad er det ?

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, hæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:

Nedbryder affaldsstoffer - Fjerner spændinger - Modvirker stress - Lindrer spændingshovedpine - Smidiggør muskler og led - Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

Principielt kan alle modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. En god fysiurgisk massør undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

Skulle du/i have yderlige spørgsmål er i meget velkommende til at kontakte mig.

hotstone1